Giften

Wilt u een gift aan ons doen? Hartelijk bedankt.

Giften kunt overmaken naar Stichting Vrienden van Inloophuis De Boei Goeree-Overflakkee. U kunt die donatie doen op banknummer: NL80 RABO 0314 1634 76 t.n.v.  Stichting Vrienden van de Boei Goedereede o.v.v. donatie De Boei.

Daarnaast maakt de belastingdienst het doen van giften, periodiek of eenmalig, aantrekkelijk in verband met aftrekkosten. Hieronder treft u hiervoor de informatie aan.

Periodieke gift

Als u Inloophuis ‘De Boei’ regelmatig met een vast bedrag ondersteunt, is het aantrekkelijk om dit te doen door middel van een periodieke gift. Uw gift is dan geheel aftrekbaar van uw belastbaar inkomen, zonder drempelbedrag en zonder maximum. Afhankelijk van uw inkomen en leeftijd ontvangt u 18,65% tot 52% van de gift terug van de Belastingdienst. Neem voor meer informatie over de voordelen van een periodieke gift contact op via het contactformulier.

Eenmalige gift

Voor gewone giften geldt een drempelbedrag en een maximumbedrag. Het drempelbedrag is 1% van uw drempelinkomen, met een minimum van 60 euro. Wat u meer hebt geschonken dan dit drempelbedrag, mag u aftrekken, maar niet meer dan 10% van uw drempelinkomen.
(Het drempelinkomen is het totaal van uw inkomsten in box 1,2 en 3, met inachtneming van aftrekposten, en zonder persoonsgebonden aftrek).

Contactgegevens

Wilt u een gift aan ons doen? Hartelijk bedankt. Giften kunt overmaken naar Stichting Vrienden van Inloophuis De Boei Goeree-Overflakkee. U kunt die donatie doen op banknummer: NL80 RABO 0314 1634 76 t.n.v.  Stichting Vrienden van de Boei GO o.v.v. donatie De Boei.

Legaten en erfstellingen

U kunt Inloophuis De Boei GO ook financieel ondersteunen door via een testament een bepaald bedrag te legateren of Stichting Vrienden van Inloophuis De Boei Goeree-Overflakkee tot (mede-)erfgename te benoemen. Neem voor meer informatie over legaten en erfstellingen contact op via het contactformulier.

Steun Inloophuis De Boei GO

U kunt ons op verschillende manieren steunen:

• Lid /donateur worden van de Stichting Vrienden van het Inloophuis.
• Sponsor worden
• Een al dan niet notariële schenking of legaat

Wij zijn blij met iedere financiële bijdrage.. Voor nadere informatie kunt ook onze folder aanvragen.