Inloophuis "De Boei"

Wie kanker krijgt ziet zijn wereld en toekomstbeeld veranderen. Het gezin, werk, vrienden en hobby’s, zekerheden wankelen. Eerste prioriteit is vaak de behandeling en overleven. Daarna kan het zijn, dat er een periode van grote onzekerheid volgt, angsten een rol spelen en een isolement dreigt. Bij Stichting Inloophuis “De Boei” Goeree-Overflakkee kunnen (ex)kankerpatiënten en hun naaste familieleden al sinds 2005 terecht voor ontspannen activiteiten, informatie, of zomaar een kopje koffie. Geen therapie, maar gewoon contact met mensen in dezelfde situatie. Het neemt de problemen niet weg, maar maakt het leven wel draaglijker.

Elke tweede en vierde dinsdag van de maand organiseert “De Boei”in de Overkant in Ouddorp inloopdagen met een laagdrempelig karakter. Steeds is er een speciaal programma, een wandeling, een informatieve middag met een thema rond kanker of een creatieve workshop bijvoorbeeld. De activiteiten zijn niet alleen leuk , maar ook een mooi middel om makkelijk, op een ontspannen manier met elkaar in contact te komen. Iedereen die tot de doelgroep behoort is welkom ongeacht levensovertuiging.

Wat te doen

U bent van harte welkom

Gasten kunnen meestal kosteloos gebruik maken van de faciliteiten van het inloophuis. Klik verder naar aktiviteitenprogramma om de data en ons programma te bekijken. Het adres waar we u welkom heten is:

Dijkstelweg 33,
3253 TA, Ouddorp.

Haal en brengservice

Haal en brengservice gasten St. Inloophuis de Boei Goeree Overflakkee

Wij hebben signalen ontvangen dat sommige van onze (toekomstige) gasten niet naar de inloopdagen kunnen komen omdat ze door allerlei omstandigheden te maken hebben met een vervoersprobleem. Voor deze groep gasten hebben we bedacht om, in ieder geval tot het einde van het jaar, een haal- en brengservice op te richten.

Na dit besluit zijn wij op zoek gegaan naar chauffeurs welke als vrijwilliger ingezet willen worden voor deze haal- en brengservice. Gelukkig hebben wij diverse mensen bereid gevonden om tijdens de inloopdagen voor ons te rijden, waarmee we erg blij zijn.

Deze haal- en brengservice is in principe gratis echter een vrijwillige eigen bijdrage om de kosten enigszins te dekken wordt op prijs gesteld.
Mocht u vragen en/of opmerkingen hebben over deze service neem dan gerust contact met ons op via het emailadres of telefoonnummer 06-19721167.

Contact opnemen

Halen of gebracht worden?

U kunt uw verzoek om gehaald en/of gebracht te worden bij voorkeur via de mail; info@deboeigo.nl of anders via ons telefoonnummer 06-19721167 aan ons doorgeven.

Dit verzoek dient u het liefst zo snel mogelijk, echter uiterlijk voor 12.00 uur op de maandag voorafgaande aan de inloopdag, aan ons door te geven.

Nadat er een rijschema voor de inloopdag is gemaakt hoort u van ons door wie en hoe laat u opgehaald en/of teruggebracht wordt.