Welkom bij De Boei is een echt welkom!

Op 7 september a.s. wordt het seizoen 2024/2025 feestelijk ingeluid. Om zoveel mogelijk mensen de gelegenheid te bieden kennis te komen maken met De Boei, is dit tevens een open dag.

Nu genieten we nog volop van de zomer, maar straks begint er weer een nieuw seizoen voor inloophuis De Boei. Dan zijn we er weer elke tweede en vierde dinsdag van de maand in De Overkant om onze gasten te ontvangen. Elk inloophuis heeft een doelgroep, zo ook de Boei. Wij bieden een warme en ontspannen sfeer voor iedereen die op enigerlei wijze met kanker te maken heeft (gehad). Dat kan zijn als patiënt, of nabestaande of mantelzorger, ze zijn allemaal van harte welkom. Er zijn regelmatig diverse activiteiten of men kan gewoon met elkaar een kop koffie drinken en gedachten uitwisselen, of bij mooi weer lekker genieten van het buiten zijn, het is allemaal mogelijk.

Om de opening van het seizoen 2024-2025 te markeren is er op 7 september een gezellige open dag gepland. Dit is tevens een gelegenheid om eens kennis te maken met De Boei, dus iedereen is van harte welkom. Het programma voor die dag is als volgt:

  • Vanaf 10.00 uur Inloop met koffie/thee en iets lekkers
  • 11.00 uur Welkom door de voorzitter
  • 11.05 uur Gezellige quiz o.l.v. Jacolien Kok
  • 12.30 uur Lunch met gratis pizzaproeverij
  • 14.00 uur Optreden Barbershopkoor The Skyline Sisters o.l.v. Mieneke Klinkert
  • 14.30 uur Pauze
  • 15.00 uur Vervolg optreden The Skyline Sisters
  • 16.00 uur Sluiting

Voor diegenen onder u die nooit eerder van Barbershop hebben gehoord: Barbershop is een manier van “Close Harmony Singing”, vierstemmig en zonder begeleiding van instrumenten (a capella) en geven een rijkdom aan klanken die je nergens anders in de koormuziek tegenkomt.

In verband met de catering is aanmelding noodzakelijk. Stuur een mail met het aantal gasten die willen komen naar info@deboeigo.nl en alles komt voor elkaar.

We zien iedereen die maar enigszins nieuwsgierig is naar ons inloophuis heel graag op 7 september!