Ophaaldiensten en activiteiten

Elke tweede en vierde dinsdag van de maand organiseert “De Boei” in de Overkant in Ouddorp inloopdagen met een laagdrempelig karakter. Steeds is er een speciaal programma, een wandeling, een informatieve middag met een thema rond kanker of een creatieve workshop bijvoorbeeld.

De activiteiten zijn niet alleen leuk , maar ook een mooi middel om makkelijk, op een ontspannen manier met elkaar in contact te komen. Iedereen die tot de doelgroep behoort is welkom.

Lees verder

“Ik kom heel graag naar De Boei omdat de mensen daar met je meeleven. Je kunt je verhaal kwijt en krijgt waar mogelijk goed advies”

“Ik kom heel graag naar De Boei omdat de mensen daar met je meeleven. Je kunt je verhaal kwijt en krijgt waar mogelijk goed advies”

Programma

Het programma vindt plaats tussen 10.00 en 16.00 uur. Rond 12.00 uur kan de zelf meegebrachte lunch worden genuttigd. In de maanden juli en augustus is het inloophuis gesloten. Vrijwel alle activiteiten worden gratis aangeboden. Slechts voor enkele speciale activiteiten wordt een bescheiden eigen bijdrage gevraagd.

Indien u niet zelfstandig of met hulp van anderen naar het inloophuis kunt komen kunt u gebruik maken van de haal- en brengservice. Deze haal- en brengservice is gratis. Echter, een vrijwillige eigen bijdrage om de kosten enigszins te dekken wordt op prijs gesteld.

Service aanvragen

Activiteitenkalender

Opening van het seizoen 2024-2025

7 september 2024

Vanaf 10.00 Inloop met koffie/thee en iets lekkers
11.00 Opening door de voorzitter
11.05 Gezellige quiz o.l.v. Jacolien Kok
12.30 Lunch met pizzaproeverij
14.00 – 15.30 Optreden Barbershopkoor The Skyliners o.l.v. Mieneke Klinkert, met tussentijds een pauze voor koffie/thee/frisdrank


Karaoke-/meezingmiddag met Els v.d. Wetering

10 september 2024

Deze middag komt Els (je weet wel van de Sing It Sisters) ons verblijden met karaoke. Hoe geven we daar invulling aan? Door middel van het gezamenlijk zingen van vooraf door onze jullie op-/aangegeven, liedjes. Zie je het zitten mag je uiteraard ook zelf de microfoon pakken!
Geef je liedjesvoorkeuren tijdig aan ons door, uiterlijk 01 september a.s. Inloop vanaf 10.00 uur, aanvang meezingmiddag 13.00

Spelletjesprogramma

24 september 2024

We gaan in meerdere wisselende groepjes diverse spellen spelen. Om te beginnen het spel Stap voor Stap, spel voor rouw- en verliesbegeleiding. Dit spel spelen we met maximaal 6 personen waaronder een gastvrouw. Alle andere spellen zoals Mens erger je niet, Scrabble en andere afhankelijk van het aantal deelnemers wordt door 4-6 personen gespeeld en we wisselen van tafel/spel iedere drie kwartier. Inloop vanaf 10.00, aanvang spelprogramma 13.00


Theetuin Stellendam/Landwinkel Keizer

8 oktober 2024

Uiteraard in de inloop om 10.00 in De Overkant en na de lunch worden we rond 13.00 verwacht in deze theetuin waar gezellig koffie/thee gaan drinken en wat hapjes nuttigen. Adres Damweg 1, 3251LB Stellendam


.

Bewegingstherapeut Saskia Hanewinckel

22 oktober 2024

Saskia is er in gespecialiseerd om onze gasten te laten bewegen op muziek. In oktober 2022 is ze ook al een keer bij ons geweest en tot ieders tevredenheid. Inloop vanaf 10.00 uur, aanvang
bewegingstherapie 13.00


Stichting Zijn – positieve gezondheid en mantelzorg

12 november 2024

De dames van Stichting Zijn informeren ons hierover en verwachten uiteraard vragen onzerzijds. Inloop vanaf 10.00 en aanvang lezing 13.00


Wim van Ham verblijdt ons met muziek en dicht.

26 november 2024

Een troubadour is van oorsprong een middeleeuwse kunstenaar, vooral begaafd als muzikant-dichter. Een troubadour was een dichter-componist van wereldlijke liederen, in het Occitaans. Troubadours waren doorgaans van betere komaf en worden vooral in Zuid-Frankrijk gelokaliseerd. Inloop vanaf 10.00 en aanvang zang en dicht 13.00 uur.


Kerstbloemstuk maken en daarna kerstlunch

10 december 2024

Om 10.30 starten we deze dag met he maken van een kerstbloemstuk onder de leiding van onze Dineke en Ria. Na afloop gaan we gezamenlijk lunchen en deze lunch wordt verzorgd door onze Piet uiteraard met medewerking van het gehele team.


Voor de creatieve activiteiten stellen wij het ten zeerste op prijs als u zich vooraf wilt aanmelden via onderstaande mogelijkheden.
Heeft u nog vragen of wilt u zich aanmelden? Stuur een mail naar info@deboeigo.nl of bel 06-19721167.